Mysig lördag!

Nu är vi precis hemkomna från ett soligt Waxholm. Vattenmelon, mjukglass och tidningar avnjöts i solen. Underbart!
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan skynda iväg till en solig altan o grilla. Kanske lägger upp kvällens outfit om jag hittar något fint att ha på mig.
Vi hörs! Puss!

Lördag och strålande sol!

Hej idag igen! Djurgården igår var underbart! Selma fick racea runt lös och såg så lycklig ut! Det blev nog årets första pinnglass också. Härligt! Kvällen blev lugn med fika o hamburgare.
Nu väntar Waxholm. Hörs sen! Puss!


(Trött tjej efter all lek.)


Fredag 24/4

De senaste veckorna har jag jobbat mycket i veckorna o varje helg.. Nu är jag äntligen ledig en hel helg (inkl idag =)) och det är strålande väder ute. Nu ska jag skynda mig in i duschen, sen ska jag vara ute hela dagen med min lilla tjej. Vi ska kolla lite i affärer, ta en runda på Djurgården och fika. Resten av helgen är helt oplanerad, och det känns ganska skönt. Vet bara att jag ska försöka utnyttja varje vaken timme.
Vi hörs! Puss o kram!

Långfredagen

Jaha, då var den här dagen slut också. Idag har jag inte gjort mycket. Förutom att jobba..
Det var ganska mycket att göra idag, och vi stängde inte förens kl 18. Efter det blev jag upplockad av mina älsklingar (som vanligt =) ) och vi åkte o hämta lite mat o sedan bara hem. Kvällen har bara försvunnit. Lite tv och en dusch sen va klockan 23.
Jobb hela dagen imorgon IGEN. Fy va mitt liv låter tråkigt! Imorgon måste jag göra någonting förutom bara jobb iallafall. Men vad får vi se då =)
Glad påsk o godnatt!

Jahaja..

Det verkar inte gå så bra för mig, det här med bloggandet.. Men jag har jobbat en hel del och vart förkyld. Tråkigt!
Men jag tror jag skulle känna mig bra om jag dokumenterade mina dagar med några rader o bilder. Så skönt o skriva av sig lite funderingar, och titta tillbaks på bilder m.m. Så jag ska skärpa mig!

Jag börjar med idag, jobb hela dagen.. Sedan kom N och lilla Selma o hämta mig, så åkte vi till Bromma en snabbis på ett ärende. Vi passade på o gå in i jätte zoo't  som ligger där. Köpte lite tuggben, en bitring o tandborste o tandkräm till lill skrutten. Sedan mötte vi upp N's kompis o käka ute. Skönt! Nu blir det tv o sedan sova, jobbar hela dagen imorgon igen..
Puss!

RSS 2.0