Tisdag 12/5

Helgen har vart bra. På fredagen hade jag fullt upp, härligt! Och håret blev bra, tack Madde!
På lördagen blev man ett år äldre, och det firades med shopping och fest. Hittade två fina klänningar, två armband och två väskor. Kul! Hittade även någon kroppsstrumpa som skulle platta till magen, köpte två till mig och två till min kära kusin som fick barn för 3 månader sedan. Tror att hon blev glad..(?) :P Verkar även som jag gillar tvåor..
På söndagen var vi faktiskt inte alls farligt bakis, så det blev middag ute hos N's mamma.
Summan av kardemumman är att det blev en fin helg!
Nu blir det lunch! Puss o kram!

Hej igen!

Idag var det mycket på jobbet, men det är bara kul! Avskyr en lång seg dag med ingenting att göra, usch!
Mamma ringde o sa att mitt körkortstillstånd hade kommit. Så direkt efter jobbet hämtades det upp, och sedan var det övningskörning som gällde. (Jag var tvungen att förnya mitt tillstånd då det precis gått ut..) Det var så skönt att köra igen! Även om det gick lite skakigt i början..
Nu hade jag tänkt lägga en ansiktsmask och sedan göra mig klar för sängen. Är ju ledig imorgon men ska upp relativt tidigt och möta min kära kusin-vitamin och hennes lilla bebis för en god frukost på stan. Lite shopping och en massa mys, sen är det "eftermiddags-fredags-vin" hos min vän och frisör som gäller.
Natti natti!

Torsdag 7/5

Hej hopp! Idag är det torsdag och jag jobbar eftermiddag. Är sedan ledig hela helgen. Ska bli såå skönt!
Igår var jag inne i stan o tog en lång fika på förmiddagen med kära kusinerna och min underbara lilla guddotter. =) Sedan var det jobb på eftermiddagen.
Det är ganska kallt idag, men solen är iaf framme. Det blir promenad med Selma nu, sedan lite mat innan jobbet.
Vi hörs! /Vendela

RSS 2.0